ESDcursus.nl
ESD cursus
home | esd | contact

ESD-basiscursus
klassikaal


Klassikale ESD-basiscursus
Klassikale ESD-cursus voor technici
Klassikale ESD-workshop voor technici
Online ESD-basiscursus
Online ESD-cursus voor technici


ESD-basiscursus

Deze praktische halfdaagse ESD-basiscursus is bedoeld voor iedereen die wil weten hoe ESD-veilig met elektronica om te gaan. In deze breed opgezette training - geschikt voor monteur tot manager - komen de belangrijkste aspecten van ESD-preventie aan bod. Ook geschikt voor hercertificering.


Cursusprogramma

Het cursusprogramma:

weerstandsindicator

Tijdens elke ESD-cursus

Om ESD-risico's en het effect van ESD-tegenmaatregelen aan te tonen, wordt met apparatuur het onzichtbare zichtbaar gemaakt! Aangetoond worden de effecten van statische elektriciteit en ESD. Tijdens elke ESD-cursus wordt gebruik gemaakt van:


ESD-certificaat

In plaats van een Verklaring van Deelname, kan er - na het succesvol voltooien van een toets - een ESD-certificaat (niveau I) worden behaald. Zie ook het certificeringsoverzicht. Deze certificaten zijn voor mobiel gebruik ook op smartfoon-formaat goed leesbaar.


Cursuskosten etc.

De cursusduur bedraagt maximaal 3,5 uur. Elke deelnemer krijgt na afloop van de cursus toegang tot een online naslag in PDF-formaat. De cursuskosten bedragen € 260,- per persoon excl. btw. Informeer naar de lesdata. Zie ook het certificeringsoverzicht voor groepskosten op locatie.


Reviews ESD-basiscursus


Reviews ESD-herhalingscursusesdsite.nl

© ESDsite.nl
BTW-ID: NL001 469 973 B49
KvK: 58973435. ☎ 06 - 45 500 900
Privacyverklaring, anti-spam, cookie, disclaimer