<
ESD cursus
ESDcursus.nl
ESD cursus
home | esd | contact

ESD-workshop


Klassikale ESD-basiscursus
Klassikale ESD-cursus voor technici
Klassikale ESD-workshop voor technici
Online ESD-basiscursus
Online ESD-cursus voor technici


Tweedaagse ESD-workshop

Deze opleiding is bedoeld voor iedereen die betrokken is bij het opzetten en in stand houden van een ESD-programma. Deze ESD-workshop is een uitstekende opleiding voor docenten, trainers, technische managers en ESD-coördinators.


Cursusinhoud 1e dag:


Cursusinhoud 2e dag


Praktijk

ESDPro

Tijdens de cursus passeren regelmatig een een aantal handige praktische tips die niet in de officiële normdocumentatie te vinden zijn. Verder worden vrijwel alle effecten van de bovenvermelde cursusonderwerpen met duidelijke live demonstraties aangetoond.
Er is gelegenheid tot het (laten) beproeven van meegebrachte ESD-beschermingsmiddelen zoals ESD-polsbanden, ESD-schoenen, ESD-jas, ESD-tools etc. Het is wel gewenst dit vooraf kenbaar te maken.


ESD-certificaat

Het Workshop ESD-certificaat - in Pdf-formaat (leesbaar op een smartphone) - wordt toegekend na het behalen van een ESD-toets. Zonder toets kan een verklaring van deelname worden afgegeven. Elke deelnemer krijgt na afloop van de cursus toegang tot de online digitale naslag.


Voorkennis

MBO/HBO-niveau is gewenst.


Cursuskosten

De cursuskosten bedragen € 485,- per persoon excl. btw. incl. koffie, thee, fris en lunch. Informeer naar de voordelige groepsprijzen en/of lesdata. Informeer naar de substantiële korting voor groepen!
Referenties en evaluatiesesdsite.nl

© ESDsite.nl
BTW-ID: NL001 469 973 B49
KvK: 58973435. ☎ 06 - 45 500 900
Privacyverklaring, anti-spam, cookie, disclaimer