ESD cursus
ESDcursus.nl
home | esd | contact

ESD-cursus voor
technici, klassikaal


Klassikale ESD-basiscursus
Klassikale ESD-cursus voor technici
Klassikale ESD-workshop voor technici
Online ESD-basiscursus
Online ESD-cursus voor technici


ESD-cursus voor technici

Deze eendaagse advanced ESD-cursus voor technici is ontwikkeld voor de professional die met high tech elektronica werkt en meer dan basisinformatie over ESD en ESD-preventie nodig heeft.


Cursusinhoud ESD-cursus voor technici:

Veldsterktemeter

Demonstratie testprocedures

Tijdens de cursus passeren regelmatig handige praktische tips die niet in de officiŽle normdocumentatie te vinden zijn. Er is gelegenheid tot het laten beproeven van meegebrachte ESD-beschermingsmiddelen zoals ESD-polsbanden, ESD-schoenen, ESD-jas, ESD-tools etc.


ESD-certificaat

In plaats van een Verklaring van Deelname, kan er - na het succesvol voltooien van een schriftelijke toets - een ESD-certificaat (niveau II) worden behaald. Zie ook het certificeringsoverzicht. Deze certificaten zijn voor mobiel gebruik ook op smartfoon-formaat goed leesbaar.


Voorkennis

Vanaf Mbo-niveau.


Cursuskosten

De cursuskosten bedragen Ä 370,- per persoon excl. btw. incl. koffie, thee, fris en lunch. Informeer naar de lesdata. Zie ook het certificeringsoverzicht voor groepskosten op locatie. Op locatie is het eventueel mogelijk om na afloop van de cursus een korte EPA werkplek inspectie te houden.


Vervolgcursus

Eventueel kan deze ESD-cursus voor technici worden uitgebreid met een Aanvullende ESD-vervolgcursus tot een complete opleiding voor ESD-coŲrdinators en trainers waardoor zij bijvoorbeeld beter in staat zijn zelf een ESD-plan te schrijven en uit te voeren.
Evaluaties en beoordelingen


Advanced ESD-cursus voor technici


Classroom courses in Utrechtesdsite.nl

© ESDsite.nl
BTW-ID: NL001 469 973 B49
KvK: 58973435. ☎ 06 - 45 500 900
Privacyverklaring, anti-spam, cookie, disclaimer